На пляжі
|
|
ZeTwisT | Дата: Пн, 07.07.2008, 11:06 | Повідомлення # 1 |
Дві звізди
Група: Моббери
Статус: Offline
| Спекотний полудень на дальньому пляжі (чи на циганці, не важно).Голі тіла тих, що загоряють, купаються, п'ють пиво...В годину Х з піску встають мобери в одязі і відкриваючи над собою парасольки підходять до води.І ось вони входять у воду і йдуть все більш занурюючись.Залишаються тільки одні парасольки над водою.Але і вони зникають..Потім все в зворотньому порядку-появляются парасольки, як квіти над водою, потім люди в мокрому одязі.Вони незворушно виходять на берег і віддаляються...Потрібно чоловік з 20 самих толкових.Якщо ідея сподобалася, чекаю ваших коментарів.
Последним смеётся тот... Кто не врубился сразу. Тай таке.....
|
|
| |
_oleh_ | Дата: Пн, 07.07.2008, 11:41 | Повідомлення # 2 |
Толковий моббер
| ідея може бути але я в воду не занурюсь бо не вмію плавати...
Йа Олєжко =)
|
|
| |
ZMIYKA | Дата: Пн, 07.07.2008, 11:42 | Повідомлення # 3 |
Моббер-Змія
Група: Організатори
| ідея мені подобається... бат... на циганці дно таке шо і втопитися можна, а на дальньому поки дойдеш шоб тебе накрило водою то вже забудеш куда йшов))) от то шо самих толкових то точно! трошки доробити треба і всьо буде гуд!!!
бебебе
|
|
| |
Uran | Дата: Пн, 07.07.2008, 11:45 | Повідомлення # 4 |
Взривоопасний Моббер
Група: фуФайко
| ше порахувати всі види фекалій шо там плавають хібашо хімікам це піде на користь побачити таблицю мандєлєєва на власні очі
Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається
|
|
| |
Попригунчик) | Дата: Пн, 07.07.2008, 11:46 | Повідомлення # 5 |
Моббер
| мдя...і я плавати не вмію, але ідея класна...але парасольки можуть вивернутися на інший бік....
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
|
| |
ZeTwisT | Дата: Пн, 07.07.2008, 12:09 | Повідомлення # 6 |
Дві звізди
| Quote (ZMIYKA) бат... на циганці дно таке шо і втопитися можна, а на дальньому поки дойдеш шоб тебе накрило водою то вже забудеш куда йшов))) Можна дойти по груди і присісти)))) Я виклав цю ідею томущо вважаю шо троха вже банально штурмувати центр.А то скоро може виробитися такий стереотип... "Багато дивних людей в центрі - значить флешмоб"
|
|
| |
ZMIYKA | Дата: Пн, 07.07.2008, 12:15 | Повідомлення # 7 |
Моббер-Змія
| мені ідея дуже сподобалась. це класно смішно і викличе шок в публіки. тільки от незнаю чи всі це зможуть зробити....
бебебе
|
|
| |
vasyltomun | Дата: Пн, 07.07.2008, 13:04 | Повідомлення # 8 |
Толковий моббер
| Quote (ZMIYKA) мені ідея дуже сподобалась. це класно смішно і викличе шок в публіки. тільки от незнаю чи всі це зможуть зробити.... та 20 людей знайдеться.... але тоді вже виникне інший моб... в соняшну погоду ідуть по пляжу 20 моких людей з парасольками... а далі ці люди рулять на маршрутки.... і тож з парасольками....
|
|
| |
Glamur4yk | Дата: Пн, 07.07.2008, 14:45 | Повідомлення # 9 |
Моббер-Зосул
| то капец. хвора фантазія творить чудеса! Quote (_oleh_) дея може бути але я в воду не занурюсь бо не вмію плавати... а плавати не треба! треба просто лізти в воду з парасолькою.
ПОНАРАЖАЛИ!... по-оголошенях!
|
|
| |
ZMIYKA | Дата: Пн, 07.07.2008, 14:47 | Повідомлення # 10 |
Моббер-Змія
| Quote (Glamur4yk) то капец. хвора фантазія творить чудеса!Quote (_oleh_) дея може бути але я в воду не занурюсь бо не вмію плавати... а плавати не треба! треба просто лізти в воду з парасолькою. жжош!!!!!!
бебебе
|
|
| |
Glamur4yk | Дата: Пн, 07.07.2008, 18:54 | Повідомлення # 11 |
Моббер-Зосул
| вот в таких ситуаціях і виділяються істинні мобери, які заради мобу готові навсе! )))))))))))))
ПОНАРАЖАЛИ!... по-оголошенях!
|
|
| |
vasyltomun | Дата: Пн, 07.07.2008, 19:03 | Повідомлення # 12 |
Толковий моббер
| Quote (Glamur4yk) істинні мобери, частково ти правий... але на жаль ыснуэ таке поняття як КОМПЛЕКСИ.... розумієш.... одні люди можуть робити багато! але не все... дешо для них надто важко... Наприклад в мене на роботі, одні люди шарять в компутерух дуже рульно, але не можуть перебороти свій страх (чи то комплекс) спілкування з людьми.... Хоча він і цінний менеджер, але з нього поганий консультант.... Так і тут.... є речі, котрі багато людей можуть зробити.... а є речі, які багатьом важко зробити.... чисто з психологічної точки зору.... і не треба тут піднмати такі поняття як Quote (Glamur4yk) істинні мобери Я думаю ісстинний мобер - це людина яка в міру своїх КОМПЛЕКСІВ може підтримати моб виконавши ВСІ ІНСТРУКЦІЇ І ПРАВИЛА...
Повідомлення відредагував vasyltomun - Пн, 07.07.2008, 19:04 |
|
| |
Попригунчик) | Дата: Пн, 07.07.2008, 20:33 | Повідомлення # 13 |
Моббер
| vasyltomun, ти правий, але одне з завдань флешмобу подолати свої комплекси, я б додала також - в міру СВОЇХ СИЛ! бо тут йдеться не про бажання чи страх, а про фізичну можливість!
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
|
| |
_oleh_ | Дата: Пн, 07.07.2008, 20:55 | Повідомлення # 14 |
Толковий моббер
| Quote (vasyltomun) ыснуэ таке поняття як КОМПЛЕКСИ причому тут комплекси Я НЕ ВМІЮ ПЛАВАТИ шо тут не понятного в мене фобія я боюсь води я ж не хочу щоб це було моїм останнім флешмобом...
Йа Олєжко =)
|
|
| |
ZeTwisT | Дата: Пн, 07.07.2008, 21:36 | Повідомлення # 15 |
Дві звізди
| Народ не партись)))))))Не факт того ,що цей моб буде втілений у реальність.А якщо десь колись....... , то як я вже сказав відбереться 20 чоловік яким не важко в одязі зайти під воду))))))
|
|
| |