На пляжі
|
|
ViTwix | Дата: Вт, 15.07.2008, 17:40 | Повідомлення # 31 |
![ViTwix](/avatar/48/4217-945072.jpg) Моббер-Твіксер
Група: Адміни і Організатори
Статус: Offline
| Quote (vasyltomun) ZMIYKA, розумієш, одна справа спасти на пилюку..... а інша зайти в багнюку по коліна.... Мля говорите про то озеро так ніби то ващє срань остання!!!! ніц вам не станеться за 2 хвилини чи навіть менше, не зогниєте))))))) нафік тих тупорилих постів?! не хочеш - не йди!
![](http://flash-mob.at.ua/vkontakte1.JPG) Зупиніть на світлофорі планету, я вийду! ©Бумбокс
|
|
| |
ZeTwisT | Дата: Ср, 16.07.2008, 18:38 | Повідомлення # 32 |
![ZeTwisT](/avatar/21/336459.gif) Дві звізди
Група: Моббери
| Quote (ViTwix) Мля говорите про то озеро так ніби то ващє срань остання!!!! ніц вам не станеться за 2 хвилини чи навіть менше, не зогниєте))))))) нафік тих тупорилих постів?! не хочеш - не йди! Во!!!!!!!!!! ![applause](http://src.ucoz.net/sm/24/applause.gif)
Последним смеётся тот... Кто не врубился сразу. Тай таке.....
|
|
| |
ViTwix | Дата: Чт, 17.07.2008, 03:00 | Повідомлення # 33 |
![ViTwix](/avatar/48/4217-945072.jpg) Моббер-Твіксер
Група: Адміни і Організатори
| Quote (ZeTwisT) Во!!!!!!!!!! Во мля флудер на..) за базаром слєді парніша ану взяв і дописав в пост шото шоп смисл був г) во мля і сам флужу))) но по потрєбє)))
![](http://flash-mob.at.ua/vkontakte1.JPG) Зупиніть на світлофорі планету, я вийду! ©Бумбокс
|
|
| |
ZeTwisT | Дата: Чт, 17.07.2008, 09:54 | Повідомлення # 34 |
| Quote (ViTwix) Во мля флудер на..) за базаром слєді парніша biggrin ану взяв і дописав в пост шото шоп смисл був angry г) Не хами.... angry (Знов флужу)
|
|
| |
vasyltomun | Дата: Чт, 17.07.2008, 10:23 | Повідомлення # 35 |
![vasyltomun](/avatar/93/427326.jpg) Толковий моббер
| Quote (ViTwix) не хочеш - не йди! та при чому тут не хочеш... просто є багато класних мобів де не треба лізти в багнюку... не розумію понту, від того шоб бути по пояс в лай*і, ради того шоб замутити моб...... дібілізм настоящий....
|
|
| |
ZeTwisT | Дата: Чт, 17.07.2008, 21:03 | Повідомлення # 36 |
| Quote (vasyltomun) та при чому тут не хочеш... просто є багато класних мобів де не треба лізти в багнюку... не розумію понту, від того шоб бути по пояс в лай*і, ради того шоб замутити моб...... дібілізм настоящий.... На форумі є дві три нормальних ідеї а решта всьо нудне пісне гниле!А ця ідея принаймі мокра.А якщо ви дальше хочите завмирати або стояти в толпою в черзі за чимось то успіхів!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Shaman | Дата: Чт, 17.07.2008, 23:13 | Повідомлення # 37 |
![Shaman](/avatar/67/5516-682116.jpg) Моббер-Шаман
Група: фуФайко
| Такс - кароч. Прочитав і асіліл всебуквинах. Ідея - гарна. Аргументую: 1. купався на ставі, жаби дохлі біля берега бачив, Змійка бачила яке я дурне - і не мію плавати, але не суть. 2. можна просто в кущах переодітися і з собою взяти рушник. Вийшов з води - повитирався, переодівся, поїхав додому - помився. 3. хто не міє плавати - і не треба просто заходим з парасольками, і як хтось зазначив вже, присідаємо всі. Хтось парасольку дома має? Вона в вас шо плоска як доска? - НІ! Невірите - йдіть подивіться Там є простір. Отже, можна дихати тим повірям яке там буде. 4. хтось говорив про комплекси - хм, дійсно, хтось боїться обмастити одяг, хтось ше шось. Так блін - зробіть як я і вітвікс - пішли на секонхенд, навпроти політеху, в неділю, купили собі по парі джинсів і футболці на фм. Прийшли додому - перепрали. І всьо пучком =) п.с. за комплект джинси плюс футболка - 6-10 грн ) п.с. є гламурні речі доречі )) 5. йоптить, скоро неділя - буде гарна погода - йдем. 6. йа прідураг - не судітє строго ))
[img]http://s1.share.te.ua/b23381/%D0%91%D0%B5%D0%B7%20%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8-1.jpg[/img]
|
|
| |
Babaiko | Дата: Пт, 18.07.2008, 00:17 | Повідомлення # 38 |
![Babaiko](/avatar/33/221970.gif) Моббер
| гг Шаман +1
|
|
| |
Glamur4yk | Дата: Пт, 18.07.2008, 10:43 | Повідомлення # 39 |
![Glamur4yk](/avatar/11/566944.gif) Моббер-Зосул
| Всо тему можна закривати... після шаманчика тут фіг шота путнє напишеш... Лишилось чекати з надією на втілення тогово в життя....
ПОНАРАЖАЛИ!... по-оголошенях!
|
|
| |
ZeTwisT | Дата: Пт, 18.07.2008, 23:03 | Повідомлення # 40 |
| ТЕМА ЗАКРИТА Х
|
|
| |
Тушканчик | Дата: Вт, 22.07.2008, 13:30 | Повідомлення # 41 |
![Тушканчик](/avatar/05/810476.gif) Більш-менш толковий моббер
| Quote (ZeTwisT) ТЕМА ЗАКРИТА Х а чого?????????? ідейка супер мені хавається......я в озеро піду...мене тим більше вже так купали....
ТУШКАНЧИК F.O.R.E.V.E.R
|
|
| |
kasi | Дата: Вт, 22.07.2008, 13:34 | Повідомлення # 42 |
![kasi](http://s12.ucoz.net/a/17/1156.jpg) Півтора звізди
| Я ПIДУ РАЗОМ IЗ ТУШКАНЧИКОМ!!!!
КАСЬКА РУЛИТЬ
|
|
| |
vasyltomun | Дата: Вт, 22.07.2008, 15:48 | Повідомлення # 43 |
![vasyltomun](/avatar/93/427326.jpg) Толковий моббер
| ZeTwisT, та мови нема шо вона цікава.... але зрозумій..... якби я ціле літо ні**я не робив.... і стаждав дуркою то б залюбки пішов на такий крейз..... я працюю.... і знайти час то напряжне діло..... а для такого мобу треба цячлий день.... і на моб хочеться дико сходити.... і так ледве вирвуся на пару годинок...... а тут кілька годинок не вистачить..... цікаво було б якби ти в був на роботі і в робочий час рулити в озеро в багюку по шию.... цікаво шо б ти тоді говорив...
|
|
| |
ZeTwisT | Дата: Вт, 22.07.2008, 22:05 | Повідомлення # 44 |
| Quote (Тушканчик) а чого?????????? ідейка супер мені хавається......я в озеро піду...мене тим більше вже так купали.... Просто вже нема про шо говорити, і лишається чекати, коли фуфайки реалізують цю ідею...(якшо реалізують...) Але ,якшо ще хтось хоче шось казати то давайте ще по флудимо)))) Додано (22.07.2008, 22:05) ---------------------------------------------
Quote (vasyltomun) та мови нема шо вона цікава.... але зрозумій..... якби я ціле літо ні**я не робив.... і стаждав дуркою то б залюбки пішов на такий крейз..... я працюю.... і знайти час то напряжне діло..... а для такого мобу треба цячлий день.... і на моб хочеться дико сходити.... і так ледве вирвуся на пару годинок...... а тут кілька годинок не вистачить..... цікаво було б якби ти в був на роботі і в робочий час рулити в озеро в багюку по шию.... цікаво шо б ти тоді говорив... angry angry angry angry angry Зрозуміло....
|
|
| |
Тушканчик | Дата: Вт, 22.07.2008, 22:07 | Повідомлення # 45 |
![Тушканчик](/avatar/05/810476.gif) Більш-менш толковий моббер
| мені б дуже хотілось шоб її втіли....
ТУШКАНЧИК F.O.R.E.V.E.R
|
|
| |