|
Флешмоб №4
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 04.07.2008, 17:46 | Повідомлення # 61 |
 Толковий моббер
Група: Моббери
Статус: Offline
| Quote (Glamur4yk) Просто не треба більше вконтакті запрошення розсилати, а то поналазить нечисті несвідомої з одним бажанням потішитись і портять какашки. хто хоче займатись флеш-мобом сам знайде цей сайт ригнеться на форумі і буде робити все за правилами. А всякий гамнодіум затягувати сюда немає смислу... з однієї сторони ти правий.... але на превеликий жаль якби не контакти половини народу не то що б не прийшло....вони просто б навіть не знала про флешмоб... просто треба звертати увагу запрошеним на те, щоб висилали запрошення тільки тим, хто дійсно буде справжнім флешмобістом....
|
| |
|
|
| Babaiko | Дата: Пт, 04.07.2008, 18:02 | Повідомлення # 62 |
 Моббер
| шоб не було такої лажі зробіть форум закритим,або хоча б групу вконтакті,бо всякі журналюги просічуть цю темку і будуть першими про новий моб знати...а розумні дітки знові інтерв"ю зрадістю пороздають...не робіть такого палєва
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 04.07.2008, 18:07 | Повідомлення # 63 |
 Толковий моббер
| Quote (Babaiko) шоб не було такої лажі зробіть форум закритим,або хоча б групу вконтакті,бо всякі журналюги просічуть цю темку і будуть першими про новий моб знати...а розумні дітки знові інтерв"ю зрадістю пороздають...не робіть такого палєва ПІДТРИМУЮ!!!!
|
| |
|
|
| Попригунчик) | Дата: Пт, 04.07.2008, 18:50 | Повідомлення # 64 |
 Моббер
| а шо журналюгам впадло реганутися? я думаю не варто закривати, бо багатьом людям просто впадло буде регатися,а я багатьох друзів напрявляю на цей сайт, щоб вони тут отримали інфу...
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
| |
|
|
| Angelus | Дата: Пт, 04.07.2008, 19:51 | Повідомлення # 65 |
 Тіки реганувся
| Quote (Babaiko) шоб не було такої лажі зробіть форум закритим,або хоча б групу вконтакті,бо всякі журналюги просічуть цю темку і будуть першими про новий моб знати...а розумні дітки знові інтерв"ю зрадістю пороздають...не робіть такого палєва +1 Моб буф тру
Реєструємся на МОТРі
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 04.07.2008, 20:36 | Повідомлення # 66 |
 Толковий моббер
| Quote (Попригунчик)) я думаю не варто закривати, бо багатьом людям просто впадло буде регатися,а я багатьох друзів напрявляю на цей сайт, щоб вони тут отримали інфу... з однієї сторони ти правий.... але якшо комусь влом РЕГЕсТРУватися, то і влом буде прочитати правила.... відповідно влом буде їх дотримуватися... якшо людина дійсно хоче по справжньому «ПОГНАТИ З УСЬОГО МІСТА» (слова Машки Ф.) то він для цього зробить багато... і «регнеться» і т.д.Додано (04.07.2008, 20:36) --------------------------------------------- тому думаю для більшої «конспірації» треба закрити групу і зробити доступ тільки по запрошеннях учасників групи... 
|
| |
|
|
| TRASE | Дата: Пт, 04.07.2008, 20:56 | Повідомлення # 67 |
 Півтора звізди
| Quote (Babaiko) бо всякі журналюги просічуть цю темку і будуть першими про новий моб знати...а розумні дітки знові інтерв"ю зрадістю пороздають... цю тему вже давно закінчили, але цілком я згодний.
|
| |
|
|
| Lorena | Дата: Пт, 04.07.2008, 21:20 | Повідомлення # 68 |
 Моббер
| хі-хі...вобше кльово...перший раз на подібному була....дуже дуже сподобалось...і ще хочу...))) ...дяк за то що організували))

|
| |
|
|
| Glamur4yk | Дата: Пт, 04.07.2008, 21:32 | Повідомлення # 69 |
 Моббер-Зосул
| Quote (vasyltomun) з однієї сторони ти правий.... але на превеликий жаль якби не контакти половини народу не то що б не прийшло....вони просто б навіть не знала про флешмоб... просто треба звертати увагу запрошеним на те, щоб висилали запрошення тільки тим, хто дійсно буде справжнім флешмо Я вважаю шо хай краще прийде 20 нормальни шарущих ніж 150 гамнодіумів!
ПОНАРАЖАЛИ!... по-оголошенях!
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 04.07.2008, 22:10 | Повідомлення # 70 |
 Толковий моббер
| Quote (Glamur4yk) Я вважаю шо хай краще прийде 20 нормальни шарущих ніж 150 гамнодіумів! ну може й так... але особисто я одержав інфу з контактів... і привів з собою 2 друзів. і ми намагалися все виконувати по інструкції.... але на превеликий жаль правил фмоду ми не знали... бо було в лом прочитати..... можна просто замутити такий прикол. кинути правила і десь в кінці тексту новий _пароль_ ось... і ті хто прочитав правила вже знатиме де він... а ті хто їх не читав, щоб взнати пароль змушений буде хоч раз перечитати правила... повір, якшо вже люди прийшли на флеш моб вони готові не тільки слідувати інструкції, а я дотримуватися правил...
|
| |
|
|
| Lorena | Дата: Пт, 04.07.2008, 22:31 | Повідомлення # 71 |
 Моббер
| хороша ідея..я про паролі)))

|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 04.07.2008, 22:33 | Повідомлення # 72 |
 Толковий моббер
| Quote (Lorena) хороша ідея..я про паролі))) то ми з ДЖулєтою три сімЙОРКИ придумали (латинецею і цифрами .. гггг)
|
| |
|
|
| Lorena | Дата: Пт, 04.07.2008, 22:40 | Повідомлення # 73 |
 Моббер
| *дяк що пояснив*...так вам двон дяк..за ідейку...))

|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 04.07.2008, 23:13 | Повідомлення # 74 |
 Толковий моббер
| Quote (Lorena) так вам двон дяк..за ідейку...)) кращою дякою буде, коли організатори її візьмуть до уваги.... і скоріше замутять 5 моб )
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Пт, 04.07.2008, 23:25 | Повідомлення # 75 |
 Толковий моббер
| я теж за паролі +1
Йа Олєжко =)
|
| |