|
Флешмоб №4
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:20 | Повідомлення # 31 |
 Толковий моббер
Група: Моббери
Статус: Offline
| Народ.... реально..... давайте будемо думати над 5 флешмобом.... а то так сподобалося... визнаю.... цей флешбом МИ затупили.... Але УВАЖУХА організаторам... і тому НОРОДу котрий прийшов... все було класно... хоча і з багатьма недоліками...
|
| |
|
|
| Uran | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:23 | Повідомлення # 32 |
 Взривоопасний Моббер
Група: фуФайко
| Посупок не допустимий для ідеології флеш-мобу він створений для забави і позитиву а не шоб всякі -_-_-_- будували на ньому журналіську карєру
Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:27 | Повідомлення # 33 |
 Толковий моббер
| це не товпа!!!!!
|
| |
|
|
| TRASE | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:30 | Повідомлення # 34 |
 Півтора звізди
| Quote (Uran) будували на ньому журналіську карєру блін, шо ви зразу причепились.. після дійства до мене підійшов журналіст 20хвилин, спитали мене шо то було, і попросили фотку. vasyltomun, навідміну від перших трьох, цей виглядав як товпа веселої компанії
|
| |
|
|
| MrTasty | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:30 | Повідомлення # 35 |
 Моббер
| Короче, знову виникає проблема малообізнаності людей у питаннях флешмобу. Мабуть, на звороті того папірця правила треба друкувати, чи шось таке. Іншого варіанту не бачу..
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:33 | Повідомлення # 36 |
 Толковий моббер
| ні правил ніхто читати не буде навіть не знаю чи хтось читав інструкцію чи попутно спитав у друзів треба я навіть не знаю екзамен по правилам чи шо шоб всі їх завчили....
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| TRASE | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:37 | Повідомлення # 37 |
 Півтора звізди
| MrTasty, -тримати таємницю. -не вимовляти слово флешмоб -нізким енрозмовляти це попередить такі прикрі інцеденти як цей.. Додано (04.07.2008, 12:37) --------------------------------------------- _oleh_, в мене ідея. треба проводити попередню реєстрацію. вот наприклад створюється тема з кінцевим сценарієм і датою, часом. і в ті темі пишуть я там буду і зразу під тим щось типа свого паролю: 0158, 5478 і так дальше ви складажте список, друкуєте, і коли прийде час роздавати завдання то ти підходиш кажеш свій пароль і все, якщо тебе там нема то неприймеш участі, якщо є - то ти знаєш правила, бо сам на форумі зарежструвався.
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:37 | Повідомлення # 38 |
 Толковий моббер
| перший пункт неможливий бо всі будуть говорити другий теж бо всі будуть казати флешмою третій тим більше неможливий бо всі будуть говорити
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:38 | Повідомлення # 39 |
 Толковий моббер
| Quote (_oleh_) ні правил ніхто читати не буде навіть не знаю чи хтось читав інструкцію чи попутно спитав у друзів ШО????? правил не читали????? нормальні люди читали і перечитували, щоб робити все по інструкції...!!!! інша вправа вже в тих, хто просто прийшов.... повеселитися..... а не фрешмобитися...
|
| |
|
|
| TRASE | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:40 | Повідомлення # 40 |
 Півтора звізди
| Quote (_oleh_) перший пункт неможливий бо всі будуть говорити другий теж бо всі будуть казати флешмою третій тим більше неможливий бо всі будуть говорити то який це в біса флешмобер який не поважає правила?!! гнати таких треба!
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:43 | Повідомлення # 41 |
 Толковий моббер
| вот іменно я про це і говорю ну може інструкцію і читали а правила не думаю.... П.С. vasyltomun, це моя думка і я тут ні в кого не тицяю пальцем я не казав що це ТИ не читав правила я казав взагальному...Додано (04.07.2008, 12:43) --------------------------------------------- просто люди не відносяться до цього серйозно для людей це просто розвага так це розвага але потрібно бути трішки серйознішими...
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| TRASE | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:45 | Повідомлення # 42 |
 Півтора звізди
| TRASE, ще добавлю що як людина моде зареєструватись на сайті, підтримати вдею, згодитись приймати участь і потім робити все навпаки.. нерозумію таких. цей флешмоб стався таким тому що бульшість людей просто друзі\знайомі\випадково приєднані (наприклад я) які незнали правил і все зіпсували (тоже я ) тому тре пускати тіки тих кому довіряють і він записаний тут. особливо для флешів які потребують чіткого виконання сценарію!
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:45 | Повідомлення # 43 |
 Толковий моббер
| Quote (_oleh_) П.С. vasyltomun, це моя думка і я тут ні в кого не тицяю пальцем я не казав що це ТИ не читав правила я казав взагальному... олько, дивись.... шоб все було так як задумано.... шоб не було ТОВПИ.... треба все робити так.... як запланували організатори.... тут винні всі.... і народ і організатори... походжуюся з дівчатами котрі йшли з нами ... треба ВІДПОВІДАЛЬНІШЕ ставитися....і все буде ЛЮКСИЧНО!
|
| |
|
|
| Попригунчик) | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:46 | Повідомлення # 44 |
 Моббер
| а я думаю все таки варто писати на звороті інструкції ще й правила..тоді хоч не буде притензій до організаторів, які і так ні в чому не винні, а учасники на них спихають винну
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Пт, 04.07.2008, 12:47 | Повідомлення # 45 |
 Толковий моббер
| ти правий так сталося і я не знаю як цьому запобігти
Йа Олєжко =)
|
| |