|
Флешмоб №4
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 04.07.2008, 23:31 | Повідомлення # 76 |
 Толковий моббер
Група: Моббери
Статус: Offline
| Quote (_oleh_) я теж за паролі +1 та паролі то є.... але просто мається на увазі щоб заставити прочитати правила, треба паролі туди тицьнути (в правила) і той хто їх вже читав, знатиме, де саме він (пароль) «лежить» а хто не читав, то буде змушений прочитати тих пару правил.. або на інструкціїї просто коротко правила написати....
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Пт, 04.07.2008, 23:32 | Повідомлення # 77 |
 Толковий моббер
| Quote (vasyltomun) та паролі то є.... але просто мається на увазі щоб заставити прочитати правила, треба паролі туди тицьнути (в правила) і той хто їх вже читав, знатиме, де саме він (пароль) «лежить» а хто не читав, то буде змушений прочитати тих пару правил.. або на інструкціїї просто коротко правила написати.... та я зрозумів ідею ше з початку
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| Babaiko | Дата: Сб, 05.07.2008, 00:02 | Повідомлення # 78 |
 Моббер
| +1
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Сб, 05.07.2008, 01:33 | Повідомлення # 79 |
 Толковий моббер
| Quote (_oleh_) та я зрозумів ідею ше з початку вибач... то я затупив...
|
| |
|
|
| Juliet777 | Дата: Сб, 05.07.2008, 12:01 | Повідомлення # 80 |
 Одна звізда
| справді,не всі були знайомі з правилами флеш мобу і тому робили помилки! я пропоную на наступний раз запросити тільки тут зареєстрованих учасників ну і можна кожного перед тимм як роздавати завдання питась правила! ато поналазять лєвих і портять всьо!
|
| |
|
|
| Lorena | Дата: Сб, 05.07.2008, 12:15 | Повідомлення # 81 |
 Моббер
| Юля правильно говорить))

|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Сб, 05.07.2008, 12:18 | Повідомлення # 82 |
 Толковий моббер
| Quote (Juliet777) справді,не всі були знайомі з правилами флеш мобу і тому робили помилки! я пропоную на наступний раз запросити тільки тут зареєстрованих учасників ну і можна кожного перед тимм як роздавати завдання питась правила! ато поналазять лєвих і портять всьо! так..... можна просто запитати, чого не можна... а відповідь ає бути: не говорити, не сміятися, не ходити групами, бути серйозними....Додано (05.07.2008, 12:18) ---------------------------------------------
Quote (Lorena) Юля правильно говорить)) то Машка)))
|
| |
|
|
| Lorena | Дата: Сб, 05.07.2008, 12:21 | Повідомлення # 83 |
 Моббер
| аа...просто нік ну ...Юляя на ігліш...))...сорі))

|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Сб, 05.07.2008, 12:27 | Повідомлення # 84 |
 Толковий моббер
| Quote (Lorena) аа...просто нік ну ...Юляя на ігліш...))...сорі)) майже.... То в неї нік Джульєтта, а в її кохного Ромео )))
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Сб, 05.07.2008, 12:31 | Повідомлення # 85 |
 Толковий моббер
| та ладно вам флудити із-за такої дрібнички...
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| Lorena | Дата: Сб, 05.07.2008, 12:31 | Повідомлення # 86 |
 Моббер
| ох...дійсно)))....всьо більш не флуджу)))

|
| |
|
|
| @lenk@ | Дата: Нд, 06.07.2008, 12:56 | Повідомлення # 87 |
 Дві з половиною звізди
| Мене вбило!Мене вбило незнання правил,навіть не читання їх!Гррр,це так було "красиво" коли я чула коли питали"що це ?" відповідь з чесними очима "флешмоб". Юля в цьому випадку права,треба запрошувати реєстрований учасників, але з іншого боку, тоді б не було такої маси людей. Аффффтепаті було теж нічого,тільки коліна я побила))))але то таке.
ЖИЗНЬ ДАЕТСЯ ЧЕЛОВЕКУ ОДИН РАЗ.И ПРОЖИТЬ ЕЁ НАДО ТАК, ЧТОБ ТАМ НА ВЕРХУ ОФИГЕЛИ И СКАЗАЛИ: " А НУ-КА ПОВТОРИ "!
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Нд, 06.07.2008, 13:01 | Повідомлення # 88 |
 Толковий моббер
| Quote (@lenk@) Юля в цьому випадку права,треба запрошувати реєстрований учасників, але з іншого боку, тоді б не було такої маси людей. краще якість, а некількість... крім того, якшо людина дійсно хоче мобити, то їй буде не тяжко зареструватися... і відповідно грати за правилами....
|
| |
|
|
| @lenk@ | Дата: Нд, 06.07.2008, 13:03 | Повідомлення # 89 |
 Дві з половиною звізди
| Quote (vasyltomun) крім того, якшо людина дійсно хоче мобити, то їй буде не тяжко зареструватися... і відповідно грати за правилами.... 100%, тоді дійсно буде Я К І С Н А робота..а так,дійсно купка ))))))гм..гм..
ЖИЗНЬ ДАЕТСЯ ЧЕЛОВЕКУ ОДИН РАЗ.И ПРОЖИТЬ ЕЁ НАДО ТАК, ЧТОБ ТАМ НА ВЕРХУ ОФИГЕЛИ И СКАЗАЛИ: " А НУ-КА ПОВТОРИ "!
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Нд, 06.07.2008, 13:05 | Повідомлення # 90 |
 Толковий моббер
| Quote (@lenk@) а так,дійсно купка не купка а ТОВПА... а товпі далеко до МОБЕРІВ
|
| |
|
|