|
Загаряєм на площі ! ))))
|
|
|
|
|
| k26mike | Дата: Сб, 07.06.2008, 00:52 | Повідомлення # 1 |
|
Моббер
Група: Моббери
Статус: Offline
| Одного спекотного літнього дня......всі флешмобери......з пляжів переходять на площу........ З не нацька народ приходить на площу......стелять там собі (покривала щоб на чомусь лежати.....) і ЗАГАРЯЄММММММ!)))))).... через певний час.........всі розходяться !!!!! як вам таке ?????
|
| |
|
|
| phoenix901 | Дата: Сб, 07.06.2008, 01:20 | Повідомлення # 2 |
 ацЦкій-Моббер
Група: Організатори
| ммм...непогано, можна взяти до уваги такий варіант)) крем для зарагу, зонтіки, чебурики
http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id=20746254
|
| |
|
|
| zaharys | Дата: Сб, 07.06.2008, 11:17 | Повідомлення # 3 |
|
Дві звізди
| норм ідея ) було б красіво ))) але чи не будуть відволікатись моббери дивлячись на дівчат в купальниках чкі загаряють на площі?
|
| |
|
|
| eliksir | Дата: Сб, 07.06.2008, 11:34 | Повідомлення # 4 |
 Півтора звізди
| Quote (zaharys) але чи не будуть відволікатись моббери дивлячись на дівчат в купальниках чкі загаряють на площі? Я думаю це буде не проблема,не всі мобери азабочені!
|
| |
|
|
| phoenix901 | Дата: Сб, 07.06.2008, 11:43 | Повідомлення # 5 |
 ацЦкій-Моббер
| Тоді флешмоб + кльово проведем час Я апче пропоную флешмоб "голі задніци" пацани сидять з плакатами вцентрі а дєвки без купальніків ходять навколо, потім всі обнімаються і водять хоровод :))
|
| |
|
|
| eliksir | Дата: Сб, 07.06.2008, 11:51 | Повідомлення # 6 |
 Півтора звізди
| phoenix901, Мені така ідея подобається
|
| |
|
|
| zaharys | Дата: Сб, 07.06.2008, 12:14 | Повідомлення # 7 |
|
Дві звізди
| Quote (eliksir) Я думаю це буде не проблема,не всі мобери азабочені! хіба так виражається азабоченість? :)) Quote (phoenix901) Тоді флешмоб + кльово проведем час smile Я апче пропоную флешмоб "голі задніци" пацани сидять з плакатами вцентрі а дєвки без купальніків ходять навколо, потім всі обнімаються і водять хоровод :)) Фен кахвсігда жжот 
|
| |
|
|
| BlackDiamond | Дата: Сб, 07.06.2008, 12:32 | Повідомлення # 8 |
 Більш-менш толковий моббер
| як на мене, то вже не зовсім флеш-моб.... не буде того спалаху, ефекту неочікуваності...
Найгірший спосіб сумувати за кимось – це бути з людиною і розуміти, що вона ніколи не буде твоєю.
|
| |
|
|
| МарЛоЧка_Сінгер | Дата: Сб, 07.06.2008, 16:12 | Повідомлення # 9 |
 Півтора звізди
| BlackDiamond, згідна. це вже дуже розтягнуте флешмобство. хм.. крім того, навряд чи багато дівчат захочуть в купальниках ходити по площі...
I don't wanna live in paradise. It's fuckin' boring.
|
| |
|
|
| Karina | Дата: Сб, 07.06.2008, 16:35 | Повідомлення # 10 |
 малыффф-злюкин )))
Група: фуФайко
| ну ладно, пройдутся девченки в купальниках... а парни??? знаете, так уже не честно получиться)))
|
| |
|
|
| phoenix901 | Дата: Сб, 07.06.2008, 16:36 | Повідомлення # 11 |
 ацЦкій-Моббер
| А ми з плакатами, це просто така вот задумка флеш моба, ну протів сценарія непопреш :))))
|
| |
|
|
|
|
| Jyl_Lee | Дата: Сб, 07.06.2008, 17:25 | Повідомлення # 13 |
 Одна звізда
| ну звичайно хлопці на поводочках це просто беллісімо..! але і на площі можна позагаряти, досить не погана ідея
|
| |
|
|
| phoenix901 | Дата: Сб, 07.06.2008, 18:03 | Повідомлення # 14 |
 ацЦкій-Моббер
| Підем на площу а там вже буде вижно хто з павадком а хто в стрінгах :)) Добре хватіт флудить, цей флеш моб ше скоро небуде, заспокойтесь. 2 Каріна, для того шоб були ідеї на майбутнє.
|
| |
|
|
| ViTwix | Дата: Нд, 08.06.2008, 17:36 | Повідомлення # 15 |
 Моббер-Твіксер
Група: Адміни і Організатори
| шоб довго не обсуждати то пишу варіант як то зробимо, якшо всім сподобається то кидаю в тему "затверджені сценарії"!!!!!!!!!!!! моббери приходять на точку Х в певний час з сумками, в яких всі "прєнадлєжності" для пляжу, по маяку дістають покривала і всяке таке, лягають загорати, через 5 хвилин по маяку всі встають пакуються і йдуть!!!!
 Зупиніть на світлофорі планету, я вийду! ©Бумбокс
|
| |
|
|