|
Загаряєм на площі ! ))))
|
|
|
|
|
| Perfect_Weakness | Дата: Нд, 08.06.2008, 17:45 | Повідомлення # 16 |
 Дві з половиною звізди
Група: Моббери
Статус: Offline
| Мені подобається, тільки загаряти в простому вбранні треба...сумніваюсь, що всі захочуть купальники вдягати)))
Кіт завжди падає на лапи, а бутерброд - маслом вниз. А що трапиться, якщо котові на спину маслом вгору прикріпити бутерброд і кинути його?
|
| |
|
|
| ViTwix | Дата: Нд, 08.06.2008, 17:53 | Повідомлення # 17 |
 Моббер-Твіксер
Група: Адміни і Організатори
| Quote (Perfect_Weakness) Мені подобається, тільки загаряти в простому вбранні треба...сумніваюсь, що всі захочуть купальники вдягати))) шото завтикав, недолік вийшов, в вбранні вийде шо всі прийшли поспати, так може ше прикольніше)))
 Зупиніть на світлофорі планету, я вийду! ©Бумбокс
|
| |
|
|
| phoenix901 | Дата: Нд, 08.06.2008, 21:07 | Повідомлення # 18 |
 ацЦкій-Моббер
Група: Організатори
| Було б просто шикарно якби всі мали якійсь шизлонги, або хочаб якісь стільці по типу лежаків, і в якомусь чи офіційному чишо вбранні загаряли, оце б справило вржаючий ефт....але думаю нам до такого далеко )
http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id=20746254
|
| |
|
|
| Perfect_Weakness | Дата: Нд, 08.06.2008, 22:21 | Повідомлення # 19 |
 Дві з половиною звізди
| phoenix901, Я просто сумніваюсь, що хтось захоче тягнути з собою шезлонг)))) ИТи б ще пляжні парасольки запропонував)))
Кіт завжди падає на лапи, а бутерброд - маслом вниз. А що трапиться, якщо котові на спину маслом вгору прикріпити бутерброд і кинути його?
|
| |
|
|
| Uran | Дата: Пн, 09.06.2008, 13:37 | Повідомлення # 20 |
 Взривоопасний Моббер
Група: фуФайко
| було б стрьомно в купальниках бандамах кароч як зазвичай люди на пляж ходять оце називається флеш моб ато нє "я встидаюся най хлопчі " в тому й замут щоб здивувати народ
Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається
|
| |
|
|
| ViTwix | Дата: Пн, 09.06.2008, 14:45 | Повідомлення # 21 |
 Моббер-Твіксер
| ну, в любому випадку народ шокуємо, треба тепер це по максимуму замутити, сама тєма певне буде якшо всі прийдуть в майках, шортах спідничках, і полягають!!
|
| |
|
|
| Karina | Дата: Пн, 09.06.2008, 19:47 | Повідомлення # 22 |
 малыффф-злюкин )))
| знаете, чем дальше читаю сценарии мобов, тем больше уеряюсь в том, что нормальных мобов так и не будет... так... детское зборище на площади...
|
| |
|
|
| ViTwix | Дата: Пн, 09.06.2008, 20:59 | Повідомлення # 23 |
 Моббер-Твіксер
| Karina, нЄнравіцЦа, нє сбівай народ хатЯб с такой тЄмы!!! А якшо ти така, то запропонуй шось дійсно прикольне!!!!!!
|
| |
|
|
| phoenix901 | Дата: Пн, 09.06.2008, 21:06 | Повідомлення # 24 |
 ацЦкій-Моббер
Група: Організатори
| ПЕідтримую, всі можемо критикувати і крутити носом. Кращезапропонуйте шосьь прикоольніше і цим покажіть шо ви собою являєте.
http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id=20746254
|
| |
|
|
| Karina | Дата: Пн, 09.06.2008, 22:04 | Повідомлення # 25 |
 малыффф-злюкин )))
| хм.... разве я хоть кого-то сбивала с темы??? или нельзя просто мысль свою выразить? накинулись сразу... вот у вас статусы- толковый моббер, продвинутый моббер... а чем это выражается? тем, что сайт создали? конечно, плюс, что вы такое организовываете... а я просто "дви звизды", которая сказала свое ФеФе))) а идеи нет проблем придумать... может мне просто захотелось покритиковать, узнать реакцию))) а на счет самой темы... эфект ведь заключается в неожиданности... прийти в более-менее официальной одежде, но такой, которая легко снимается... и в договоренное время снять ее... полежать или побродить так, одеться и на морозе идти дальше...
|
| |
|
|
| ViTwix | Дата: Вт, 10.06.2008, 05:11 | Повідомлення # 26 |
 Моббер-Твіксер
| Quote (Karina) вот у вас статусы- толковый моббер, продвинутый моббер... а чем это выражается? тем, что сайт создали? вот іменно тіко тим і виражається шо сайт "создали", більше нічим, бо якшо ми підписались в цю тЄму то ми дуже схожі, і сходу не можна визначити хто толковий моббер чи якийсь там іший, просто форум такого потребує, і взагалі то залежить від кількості повідомлень Quote (Karina) а я просто "дви звизды", которая сказала свое ФеФе))) то давай я зроблю тобі максимальний статус)))) якщо тобі буде приємно, мені чисто пофіг)))) Quote (Karina) а идеи нет проблем придумать... придумуй 
|
| |
|
|
| Karina | Дата: Вт, 10.06.2008, 10:56 | Повідомлення # 27 |
 малыффф-злюкин )))
| Quote (ViTwix) то давай я зроблю тобі максимальний статус)))) якщо тобі буде приємно, мені чисто пофіг)))) знаешь, говоря о статусе я имела ввиду немного другое... мне, если честно, тож поф, какой у мну бу стату. придумаю))) вот только сегодня экзамен здам))) и еще один вопрос по тому сайту... мне постоянно приходить вводить логин и пароль, чтоб написать сообщение... это задалбывает... здесть автоматически е запоминается это все?
|
| |
|
|
| C@meL | Дата: Вт, 10.06.2008, 12:22 | Повідомлення # 28 |
 Дві звізди
| ндяяяяЯ.ОднІ свАркИ......взАгалі цЯ ідеЯ дОситЬ скЛаднА длЯ викОнаннЯ - не дУмаЮ, щО багатО дівЧат підПишетЬся в кУпалЬникаХ пО плоЩі хОдити.а От з офіціЙнимИ кОстЮмаМи мОже буТи тОлк - тІк всІ пО сигнАлу пАнамкИ діСтаЮтЬ і пОкривалЬця і рОзляГаютЬся.оцЕ вжЕ щОсЬ реалЬніше...
Змінюватися не обов'язково - вчора білою була, а тепер руда... © Андрій Хливнюк. гг(((:
|
| |
|
|
| Тушканчик | Дата: Пн, 16.06.2008, 11:06 | Повідомлення # 29 |
 Більш-менш толковий моббер
| Quote (C@meL) От з офіціЙнимИ кОстЮмаМи мОже буТи тОлк - тІк всІ пО сигнАлу пАнамкИ діСтаЮтЬ і пОкривалЬця і рОзляГаютЬся.оцЕ вжЕ щОсЬ реалЬніше.. так здається дійсно буде прикольніше.....ідейка взагалі цікава....
ТУШКАНЧИК F.O.R.E.V.E.R
|
| |
|
|
| -Palochka- | Дата: Пн, 16.06.2008, 11:50 | Повідомлення # 30 |
 Тіки реганувся
| ооо!це нормально.....
|
| |