|
Афтепаті пілся 5-го ФМ
|
|
| _oleh_ | Дата: Сб, 26.07.2008, 22:07 | Повідомлення # 31 |
 Толковий моббер
Група: Моббери
Статус: Offline
| Quote (Silence) А ніхто не знає, що хробили тому хлопчаку за то шо він на коня ліз??? Він останній виходив О_о а шо хтось сказав шо то він лазив =0 я думав ніхто не сказав чи він сам признався...
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| Silence | Дата: Сб, 26.07.2008, 23:27 | Повідомлення # 32 |
 Дві з половиною звізди
| _oleh_, та вони знали, що це він... ВОни ж це всьо знімали)))) Ухх які непальоні))) А це був дійсно він))))
Користуючись моментом передаю привіт мамі. Вконтакті: id8340732 )
|
| |
|
|
| Попригунчик) | Дата: Сб, 26.07.2008, 23:55 | Повідомлення # 33 |
 Моббер
| нічого не зробили. його , слава Богу,ж ніхто не здав)
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
| |
|
|
| Silence | Дата: Нд, 27.07.2008, 08:56 | Повідомлення # 34 |
 Дві з половиною звізди
| Попригунчик), а їм не трабу було, щоб його хтось здавав... Він ж не казав, шо це не він, по-перше, а по-друге, в них є і свідки, і докази...))))))) фуу, кончено) Quote "Світлано, Ти мене звинувачуєш в тому, шо я Тебе звинувачую?"))))))
|
| |
|
|
| JaRa | Дата: Нд, 27.07.2008, 11:59 | Повідомлення # 35 |
 Тіки реганувся
| Quote (Попригунчик)) Попригунчик), а їм не трабу було, щоб його хтось здавав... Він ж не казав, шо це не він, по-перше, а по-друге, в них є і свідки, і докази...))))))) фуу, кончено) Нічо йому не було відпустили тай всьо ))))))) 
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Нд, 27.07.2008, 12:02 | Повідомлення # 36 |
 Толковий моббер
| JaRa, угу... менти такі ліниві шо ппц.... а відкривату справу.... то така кумарна справа.... а в них по ходу і так ставка.... і нагружати себе якоюсь робокою якої в них море вони не будуть...
|
| |
|
|
| Попригунчик) | Дата: Нд, 27.07.2008, 12:11 | Повідомлення # 37 |
 Моббер
| впринципі вони порушили багато чого) 1. забрали неповнолітніх в відділок, опитували,без дозволу батьків 2. не показали документи 3. не складали акт про вилучення майна (себто плакатів, надалі фотоплівки,(про існування якої вони не догадалися) 4. не брали ( шо на нашу же користь) підписів) вот....Додано (27.07.2008, 12:11) --------------------------------------------- але ше раз кажу!!!!!! ми дуже мудро зробили , шо стояли майже під вікнми СБУ!!!!!!думаю вони нас пасли від того часу
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Нд, 27.07.2008, 12:13 | Повідомлення # 38 |
 Толковий моббер
| Quote (Попригунчик)) 1. забрали неповнолітніх в відділок, опитували,без дозволу батьків а там всі могли взагалі мовчати і нічо не казати бо питати без батьків не можна принаймні неповнолітніх...
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Нд, 27.07.2008, 12:20 | Повідомлення # 39 |
 Толковий моббер
| _oleh_, дивний ти.... по-перше.... ти хотів щоб твої предки приїхали в відділок в суботу ??? крім того я вже писав Quote (vasyltomun) і нагружати себе якоюсь робокою якої в них море вони не будуть...
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Нд, 27.07.2008, 12:32 | Повідомлення # 40 |
 Толковий моббер
| Quote (vasyltomun) _oleh_, дивний ти.... по-перше.... ти хотів щоб твої предки приїхали в відділок в суботу ??? крім того я вже писав нє я це так сказав я б цього не хотів...
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Нд, 27.07.2008, 12:47 | Повідомлення # 41 |
 Толковий моббер
| _oleh_, тому вони вас капку полякали подивилися на неповнолітніх дівчаток (вони ж там всі збоченці...) і відпустили...
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Нд, 27.07.2008, 12:50 | Повідомлення # 42 |
 Толковий моббер
| Quote (vasyltomun) _oleh_, тому вони вас капку полякали подивилися на неповнолітніх дівчаток (вони ж там всі збоченці...) і відпустили... та мене там ітак не було я пішов коли прийшли менти...
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
|
|
| Silence | Дата: Нд, 27.07.2008, 15:59 | Повідомлення # 44 |
 Дві з половиною звізди
| Quote (vasyltomun) подивилися на неповнолітніх дівчаток (вони ж там всі збоченці...) хахахах))))) +1, чувак))) Та нам ше такий матьорий участковий попався)
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Нд, 27.07.2008, 16:35 | Повідомлення # 45 |
 Толковий моббер
| Quote (Silence) матьорий участковий тобто матьорий..... кумедний чи напряжний????????
|
| |
|
|