Афтепаті пілся 5-го ФМ
|
|
Glamur4yk | Дата: Сб, 26.07.2008, 17:41 | Повідомлення # 16 |
Моббер-Зосул
Група: Моббери
Статус: Offline
| я знаю шо таке флеш-моб... Ти думаєш я не бачив цих всіх порушень? просто є така річ як людський фактор. нам молодим моберам ше вчитися і вчитися до ідеалу. Зчасом все буде гуд.
ПОНАРАЖАЛИ!... по-оголошенях!
|
|
| |
_oleh_ | Дата: Сб, 26.07.2008, 17:44 | Повідомлення # 17 |
Толковий моббер
| Quote (ZeTwisT) А хто втік?Хто такий перестрашений?)))))))) я такий перестрашений =) але я не тікав я пішов =) я взагалі подумав шо зараз всі почнуть тікати а дивлюсь ніхто не тікає та й думаю піду ітак ніхто не баче ( з ментів =)) а щодо флешмобу то класний вийшов...
Йа Олєжко =)
|
|
| |
_ilonka_ | Дата: Сб, 26.07.2008, 17:52 | Повідомлення # 18 |
Моббер
| Погоджуюся з MrTasty: ФМ був прікольний !!!
:)
|
|
| |
Попригунчик) | Дата: Сб, 26.07.2008, 17:53 | Повідомлення # 19 |
Моббер
| Quote (_oleh_) я такий перестрашений =) але я не тікав я пішов =) я взагалі подумав шо зараз всі почнуть тікати а дивлюсь ніхто не тікає та й думаю піду ітак ніхто не баче ( з ментів =)) а щодо флешмобу то класний вийшов... я то саме)
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
|
| |
vasyltomun | Дата: Сб, 26.07.2008, 17:53 | Повідомлення # 20 |
Толковий моббер
| MrTasty, як на мене то нам було весело.... але ЦЕ НЕ МОБ.... Glamur4yk, та причому тут людський фактор.... невже так важко виконати правила і інструкцію... крім того скільки багато було написано про правила перед мобом.... скільки було коментарів..... а в результаті..... «маємо те, що маємо...»... я розумію, шо учасниками мобу є школярі і троха студентів.... і то з самих старших є такі старі 20-літні як я... але особисто я іду на моб не шоб просто повеселитися.... а я йду на флеш-моб шоб повеселитися.... повір....в мене є де файно відірватися.... але флешмоб замутити я сам не можу.... тому іду на наш... на тернопільський.... а тут з флеш мобу зробили АНТИФЛЕШМОБ....
|
|
| |
_ilonka_ | Дата: Сб, 26.07.2008, 17:54 | Повідомлення # 21 |
Моббер
| І я (незнаю чого??!!) пішла за Олегом...
|
|
| |
Попригунчик) | Дата: Сб, 26.07.2008, 17:56 | Повідомлення # 22 |
Моббер
| Quote (vasyltomun) іду на моб не шоб повеселитися.... а я йду на флеш-моб шоб повеселитися.... ти хоч врубався шо ти написав?
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
|
| |
_oleh_ | Дата: Сб, 26.07.2008, 18:00 | Повідомлення # 23 |
Толковий моббер
| Quote (_ilonka_) пішла за Олегом... поправка я з собою нікого не кликав а тим більше тебе я сам пішов...
Йа Олєжко =)
|
|
| |
vasyltomun | Дата: Сб, 26.07.2008, 18:00 | Повідомлення # 24 |
Толковий моббер
| Попригунчик), так...я понятно написав.... в розумінні..... я прийшов на флешмоб.... шоб замутити флешмоб ..... і відпочити.... а не шоб прийтина флеш моб.... порушити всі правила... і з мобу зробити хто зна що....
|
|
| |
_ilonka_ | Дата: Сб, 26.07.2008, 18:13 | Повідомлення # 25 |
Моббер
| І знаю ,я сама якогось дива пішла!!
|
|
| |
JaRa | Дата: Сб, 26.07.2008, 19:19 | Повідомлення # 26 |
Тіки реганувся
| Та всьо було нормально.....флеш суперовий але не тре було на дорогу виходити а так в цілому супер.Афтепаті тут ваще без слів класно посиділи....і пішли до дому
|
|
| |
Попригунчик) | Дата: Сб, 26.07.2008, 20:18 | Повідомлення # 27 |
Моббер
| один гон, ми непередбачили шо стоїмо біля будинку СБУ...звідти певно нас ментура і засікла і слідкувала...
|
|
| |
Glamur4yk | Дата: Сб, 26.07.2008, 20:44 | Повідомлення # 28 |
Моббер-Зосул
| vasyltomun, чоловіче та зрозумій ти шо порівняно з попередніми цей моб був навіть дуже похожий на моб! Хватить клянути! Приходь на моб роби все за правилами і побачиш шо через деякий час всі так будуть робити. Ще раз повторюю МИ ТІЛЬКИ ВЧИМОСЯ!
ПОНАРАЖАЛИ!... по-оголошенях!
|
|
| |
vasyltomun | Дата: Сб, 26.07.2008, 20:47 | Повідомлення # 29 |
Толковий моббер
| Glamur4yk, надіюся, що моб буде як моб... а я так і роблю.... стараюся за правилами.... але просто коли майже всім НАСР**ТИ на правила мобу... бо вони просто прийшли провести гонсько час....
|
|
| |
Silence | Дата: Сб, 26.07.2008, 22:02 | Повідомлення # 30 |
Дві з половиною звізди
| А ніхто не знає, що хробили тому хлопчаку за то шо він на коня ліз??? Він останній виходив О_о
Користуючись моментом передаю привіт мамі. Вконтакті: id8340732 )
|
|
| |