|
Рулєтка:
|
|
| turboblack | Дата: Сб, 21.06.2008, 10:48 | Повідомлення # 1 |
 Півтора звізди
Група: Моббери
Статус: Offline
| треба спецодежу, і рулєтки. заходимо в якусь контору, наприклад державну і починаємо там реально все міряти, але треба перед тим про то все договоритися як шо і до чого, шоб не було паліво. один має бути прорабом, ше пару чоловік шось креслити а всі решта ходять з рулєтками і міряють аж гай гуде...
после много выпитого чего нибуть спиртного хочется трахнуть чего нибуть красивое
|
| |
|
|
| Gradusnik | Дата: Сб, 21.06.2008, 11:04 | Повідомлення # 2 |
 Моббер
| Сценарый класний я цілком підтримую, можу допомгти з проведенням тобто всі фінансові затрати взяти на себе і навіть можна це все провести в моєї мами на роботі але тихенько щоб ніхто незнав з працівників буде знати тільки начальство =)
Повідомлення відредагував Gradusnik - Сб, 21.06.2008, 11:05 |
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Сб, 21.06.2008, 11:04 | Повідомлення # 3 |
 Толковий моббер
| думаю не вкожної людини є спецодяг...
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| turboblack | Дата: Сб, 21.06.2008, 11:14 | Повідомлення # 4 |
 Півтора звізди
| прикол в тому... шо можна просто прийти в чомусь робочому, наприклад надіти шось старе і зручне, ну та ж страїтєлі!
после много выпитого чего нибуть спиртного хочется трахнуть чего нибуть красивое
|
| |
|
|
| phoenix901 | Дата: Сб, 21.06.2008, 11:15 | Повідомлення # 5 |
 ацЦкій-Моббер
Група: Організатори
| Інтрестінг
http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id=20746254
|
| |
|
|
| turboblack | Дата: Сб, 21.06.2008, 11:19 | Повідомлення # 6 |
 Півтора звізди
| ЙА ПРОРАБЧЕГ!
|
| |
|
|
| Попригунчик) | Дата: Сб, 21.06.2008, 11:42 | Повідомлення # 7 |
 Моббер
| знаєш...є дівчатка які ніколи в житті не погодяться такого одягнути (я не про себе канєшно, олег може догадається) тим біше ви колись бачили гарнюніх дівчат - робочих. А сама ідея дуже цікава, лиш тре її пропрацювати...
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
| |
|
|
| Gradusnik | Дата: Сб, 21.06.2008, 11:50 | Повідомлення # 8 |
 Моббер
| Я так і знав завжди знаходяться ньюнаси шоб зарубати тему
|
| |
|
|
| Попригунчик) | Дата: Сб, 21.06.2008, 11:53 | Повідомлення # 9 |
 Моббер
| я її не зарубую а удоскональою!!!! чи ти хочеш повного провалу?
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
| |
|
|
| Gradusnik | Дата: Сб, 21.06.2008, 11:54 | Повідомлення # 10 |
 Моббер
| Quote (Попригунчик)) я її не зарубую а удоскональою!!!! чи ти хочеш повного провалу? а хто казав шо там в цій темі мають бути маленькі дівчата будівельники ????????
|
| |
|
|
| turboblack | Дата: Сб, 21.06.2008, 11:59 | Повідомлення # 11 |
 Півтора звізди
| до чого тут то... можна дівчатам відвести якесь інше спец завдання, не обовязково ходити з рулєтками. Додано (21.06.2008, 11:59) --------------------------------------------- дійсно це може бути тільки чоловіча тема
|
| |
|
|
| Gradusnik | Дата: Сб, 21.06.2008, 12:15 | Повідомлення # 12 |
 Моббер
| Попригунчик), в деяких сценаріях не можуть бути такі дівчатка як ти, тому що це буде повний провал але ж будуть інші сценарії в яких ти будеш необхідна (тільки без обід Христунчик)
|
| |
|
|
| BlackDiamond | Дата: Сб, 21.06.2008, 12:56 | Повідомлення # 13 |
 Більш-менш толковий моббер
| а я б пішла.... мені пофіг в чому я буду одягнена, головне - гарно провести час..
Найгірший спосіб сумувати за кимось – це бути з людиною і розуміти, що вона ніколи не буде твоєю.
|
| |
|
|
| CepKo | Дата: Сб, 21.06.2008, 13:30 | Повідомлення # 14 |
|
Тіки реганувся
| Дівчата можуть вдягнутись як дівчата в кліпі Бенасі - сатісфекшн чим не строїтєлі) загалом ідея класна можна розвинути вдосконалити, типу пару спецприборів взяти, особливо ефектно будуть дивитись металодетектори дозиметри, чемоданчики з хімреактивами але от місце проведення.... держ організація... складно, от якийсь вокзал, ринок... але тож паніка буде ))
|
| |
|
|
| turboblack | Дата: Сб, 21.06.2008, 15:22 | Повідомлення # 15 |
 Півтора звізди
| жорстока предмодерація і антифемінізм! ггггг взягалі дуже важко придумати шось таке шоб всі були в темі, окрім того мала кількість народу дуже
|
| |
|
|