|
Світлофор...
|
|
| _oleh_ | Дата: Сб, 07.06.2008, 10:52 | Повідомлення # 1 |
 Толковий моббер
Група: Моббери
Статус: Offline
| Таке вже було в Києві але то нічо... Суть полягає в тому що люди приходять на світлофор і коли горить червоне світло кричать - "ЗЕЛЕНИЙ" Процес супроводжуваний емоційними репліками і жестами. Коли включається зелене світло, тріумфуємо, радіємо, аплодуємо, але нікуди не рухаємося, залишаємося на тому ж місці, де і стояли.Потім включається червоний настрій у публіки різко знижується і знов починають довгі хвидлини очікування...
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| phoenix901 | Дата: Сб, 07.06.2008, 11:12 | Повідомлення # 2 |
 ацЦкій-Моббер
Група: Організатори
| Цікаво, але якось надто просто )
http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id=20746254
|
| |
|
|
| BlackDiamond | Дата: Сб, 07.06.2008, 12:40 | Повідомлення # 3 |
 Більш-менш толковий моббер
| якщо по-справжньому радіти, то вийде круто... можна зробити на світлофорі перед універмагом.
Найгірший спосіб сумувати за кимось – це бути з людиною і розуміти, що вона ніколи не буде твоєю.
|
| |
|
|
| МарЛоЧка_Сінгер | Дата: Сб, 07.06.2008, 15:55 | Повідомлення # 4 |
 Півтора звізди
| еммм... мені чомусь здається, що це буде не дуже, так як ми створимо пробку..) і всі будуть злитись.... і пенсіонерочки будуть казати "11 маршрууут!".. ну і т.д.) шо за тіпа дівная молодь пішла, шо ніяк не перейде на той свій коханий ЗелЕЕЕЕНИЙ)
I don't wanna live in paradise. It's fuckin' boring.
|
| |
|
|
| Karina | Дата: Сб, 07.06.2008, 16:45 | Повідомлення # 5 |
 малыффф-злюкин )))
Група: фуФайко
| а мне кажется, чо неплохо... я бы и на колени упала, когда бы красный зажегся)
|
| |
|
|
| kyZbma | Дата: Нд, 08.06.2008, 00:04 | Повідомлення # 6 |
 дЭман-Моббер
| ідея жесть, но тра біля зеленої церкви та шо біля кооперативного таке мутити, там напостой народу купа.. я за!! реально зачотна темка!!!а ше якшо з 2і чи 3 хв так простовбичити там з радісними вигуками то просто ппц, ті шо там проходять і поповняють рахунки попадають від шоку))
всьо чотко!
|
| |
|
|
| Kenan | Дата: Нд, 08.06.2008, 00:32 | Повідомлення # 7 |
|
Тіки реганувся
| Бачив таке... в Польщі робили... Кричали "зелений" коли горіло червоне... потім вони переходили дорогу... присядки... і вже з того боку кричали "червоне"і так по колу на перехресті... Як на мене то більш менш фм...
|
| |
|
|
| МарЛоЧка_Сінгер | Дата: Нд, 08.06.2008, 01:31 | Повідомлення # 8 |
 Півтора звізди
| Kenan, да, вот краще було б, якби дійсно переходити туди-назад, а не стояти на одному місці!
I don't wanna live in paradise. It's fuckin' boring.
|
| |
|
|
| Uran | Дата: Нд, 08.06.2008, 12:33 | Повідомлення # 9 |
 Взривоопасний Моббер
Група: фуФайко
| на мою думку ---не дуже люди поймуть шо ми женем тим більше на бамі ше й не таке серед білого дня можна побачити хть ідея класна но не вдосконалена
Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається
|
| |
|
|
| smith-87 | Дата: Нд, 08.06.2008, 13:49 | Повідомлення # 10 |
 Моббер
| а мене заперла така тема! +1
|
| |
|
|
| Perfect_Weakness | Дата: Нд, 08.06.2008, 16:51 | Повідомлення # 11 |
 Дві з половиною звізди
| Мені здається непогана ідея... Просто треба все правильно виконати, а щодо 11 маршруту, то най бабці собі і думають, нам то що)
Кіт завжди падає на лапи, а бутерброд - маслом вниз. А що трапиться, якщо котові на спину маслом вгору прикріпити бутерброд і кинути його?
|
| |
|
|
| ViTwix | Дата: Нд, 08.06.2008, 17:09 | Повідомлення # 12 |
 Моббер-Твіксер
Група: Адміни і Організатори
| Ефектно!!!! На мою думку біля зеленої церкви найбільш вдало буде!!!
 Зупиніть на світлофорі планету, я вийду! ©Бумбокс
|
| |
|
|
| @lenk@ | Дата: Ср, 18.06.2008, 12:15 | Повідомлення # 13 |
 Дві з половиною звізди
| Мені сполобалося,але треба шоб мобери були з різних сторін переходу,це буде круто,коло зеленої церкви якраз в самий раз! А на рахунок 11 маршрутки, нам не раз ше таке скажуть)
ЖИЗНЬ ДАЕТСЯ ЧЕЛОВЕКУ ОДИН РАЗ.И ПРОЖИТЬ ЕЁ НАДО ТАК, ЧТОБ ТАМ НА ВЕРХУ ОФИГЕЛИ И СКАЗАЛИ: " А НУ-КА ПОВТОРИ "!
|
| |
|
|
| Babs | Дата: Ср, 18.06.2008, 12:56 | Повідомлення # 14 |
|
Тіки реганувся
| Реально прикольно
|
| |
|
|
| Попригунчик) | Дата: Ср, 18.06.2008, 12:58 | Повідомлення # 15 |
 Моббер
| класна ідея!!!!! але ми помістимся усі на на тротуарі???
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
| |
|
|