|
раз два ІІІ чотири 5
|
|
| III_KI | Дата: Сб, 07.06.2008, 09:02 | Повідомлення # 1 |
 Півтора звізди
Група: Моббери
Статус: Offline
| привіт усім... із лопатами я просто хотів прикольнутися а так придумав ось що... всі збираємося в указаному місці можна знову ж навіть на Театралці... і починають всі дружно робити зарядки...а тобто краще було б якщо був хтось головний і командував всім людством яке прийшло на дійство... П.С. я зарядки якщо чесно ненавиджу... але заради флешмобу зроблю навіть таке... чекаю ваші коментарі 
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Сб, 07.06.2008, 09:03 | Повідомлення # 2 |
 Толковий моббер
| вийшло б класно але тре вже робити якісь флешмоби не тільки на театралці...
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| III_KI | Дата: Сб, 07.06.2008, 09:10 | Повідомлення # 3 |
 Півтора звізди
| я просто запропонував таке місце доречі таке й можна зробити на стадіоні під час матчу НИВИ
|
| |
|
|
| phoenix901 | Дата: Сб, 07.06.2008, 10:09 | Повідомлення # 4 |
 ацЦкій-Моббер
Група: Організатори
| Ідея непогана А шо якби не зарадяка а незнаю, розподілитись на роти, один командує а інші марширують ?:)
http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id=20746254
|
| |
|
|
| III_KI | Дата: Сб, 07.06.2008, 10:18 | Повідомлення # 5 |
 Півтора звізди
| можна зробити піонерський загін... типу жовтеннята... хотя нрод сприйняти нас як акція тобто піар для комуністів XD
|
| |
|
|
| Perfect_Weakness | Дата: Сб, 07.06.2008, 14:10 | Повідомлення # 6 |
 Дві з половиною звізди
| А мені здається це вже більше буде схоже просто на якусь організацію, яка робить зарядку... Це було б прикольніше, якби прийшли в піжамах, зівали, і були сонні, але зарядку робити десь в 5-6 вечора...
Кіт завжди падає на лапи, а бутерброд - маслом вниз. А що трапиться, якщо котові на спину маслом вгору прикріпити бутерброд і кинути його?
|
| |
|
|
| МарЛоЧка_Сінгер | Дата: Сб, 07.06.2008, 16:07 | Повідомлення # 7 |
 Півтора звізди
| нє, ви вибачте Perfect_Weakness, але в піжамі мало хто дозволить собі прийти...) хм... зарядка буде нармально. вот всім навпаки треба вдягнутись по різному, шоб не думали, шо якийсь спортивний захід.
I don't wanna live in paradise. It's fuckin' boring.
|
| |
|
|
| phoenix901 | Дата: Сб, 07.06.2008, 16:18 | Повідомлення # 8 |
 ацЦкій-Моббер
Група: Організатори
| Кожен собі шось візьме, якусь довгу хатню футболку, штанішки абібас, шоб жирно виглядало !
http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id=20746254
|
| |
|
|
| Karina | Дата: Сб, 07.06.2008, 16:26 | Повідомлення # 9 |
 малыффф-злюкин )))
Група: фуФайко
| что-то не очень идея с зарядкй. действительно, на что-то сверх людского понимания не похоже...
|
| |
|
|
| mar4eslav | Дата: Сб, 07.06.2008, 16:38 | Повідомлення # 10 |
 Моббер
| Я думаю, що просто не приверне людської уваги. у франківську мій знайомий вже таке проводив - люди проходили ніби це звичайне тренування якогось спорт-гуртка...
Батьки! Не пускайте дітей в інтернет! Він від них тупіє!!!
|
| |
|
|
| МарЛоЧка_Сінгер | Дата: Сб, 07.06.2008, 17:18 | Повідомлення # 11 |
 Півтора звізди
| ну я ж кажу! якшо таке проводити - то ні в якому разі не вдягатись ПО СПОРТИВНОМУ!! навпаки - шось або ділове-офіційне, або гламурне, або т.п.... ну, шоб не було схоже на спорт-гурток. І ваааще.... тоді краще вже мабуть просто помарширувати.))
I don't wanna live in paradise. It's fuckin' boring.
|
| |
|
|
| Jyl_Lee | Дата: Сб, 07.06.2008, 17:47 | Повідомлення # 12 |
 Одна звізда
| МарЛоЧка_Сінгер, я згодна якщо робити зарядку, то треба шоб хлопці наприклад були в костюмах і галстука, дівчата на каблуках, в спідницях чи платтях... тоді може шось і вийде
|
| |
|
|
| cheesy | Дата: Сб, 07.06.2008, 19:45 | Повідомлення # 13 |
 Чізі-Моббер
| Я якраз хотіла сказати про офіціоз... однозначно в платтях-костюмах...
|
| |
|
|
| Uran | Дата: Нд, 08.06.2008, 12:51 | Повідомлення # 14 |
 Взривоопасний Моббер
| Можна зробити тупо як з "Шаолінського футболу сцена " : йде по майдану сіра маса людей в буденномо тільки йдуть хаотично хто з відки і ніхто нікого не знає і тут лунає якийсь музон (мона магнітолу) хтось на сходах ДТ керує процесом а всі решта зажигають під вправи заводіли на сходах музика кінчається всі хаотично розходяться ))))
Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається
|
| |
|
|
| smith-87 | Дата: Нд, 08.06.2008, 13:37 | Повідомлення # 15 |
 Моббер
| Uran твый пост быльш кловий!!! але цей моб то баян його вже не одноразово робили в Україні! проїджений сценарій!!! канешно можна на основі цього шось допридумати таке креативне тоді буде жест!
|
| |
|
|