|
пісенька
|
|
| єретик | Дата: Чт, 31.07.2008, 14:20 | Повідомлення # 1 |
 Одна звізда
Група: Моббери
Статус: Offline
| типу йдуть собі 5 людеє і нізтого нізсього починають починають співати собі якусь пісню до них починають зі всіфх сторін підходити люди і підспівувати в кінці маєт бути ціла купезга народу шо співає веселу пісню
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Чт, 31.07.2008, 14:34 | Повідомлення # 2 |
 Толковий моббер
| =) класно буде так ніби мюзикл на вулицях Тернополя...=)
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| Uran | Дата: Чт, 31.07.2008, 15:26 | Повідомлення # 3 |
 Взривоопасний Моббер
Група: фуФайко
| ага рекламу соні еріксона нагадує мені подобається ідею тре вдосконалити з цього шось може бути
Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається ---Паті наближається
|
| |
|
|
| Попригунчик) | Дата: Чт, 31.07.2008, 16:18 | Повідомлення # 4 |
 Моббер
| класно..тік на жаль в мене повністю відсутній голос(((
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Чт, 31.07.2008, 22:39 | Повідомлення # 5 |
 Толковий моббер
| Quote (Попригунчик)) в мене повністю відсутній голос не... це про мене... а можна замутити не пісню... а шось похоже як колись в дитинстві співали... один співав ТУМБОЧКА-ТУМБОЧКА-ТУМБОЧКА, інший..., котрий приєднюється... ТАБУРЕТКА.... і т.д... можна замутити репетицію... і придумати шось тіпа того... буде накшталт Пікардійської терції.... ги...
|
| |
|
|
| Glamur4yk | Дата: Чт, 31.07.2008, 23:13 | Повідомлення # 6 |
 Моббер-Зосул
| для цього видовища підходить тільки одна пісня Beach Boys - The Lion Sleeps Tonight)))))))))))))))) може є ще якісь.... але ця мені подобається)))))))))))))))))))
ПОНАРАЖАЛИ!... по-оголошенях!
|
| |
|
|
| єретик | Дата: Чт, 31.07.2008, 23:38 | Повідомлення # 7 |
 Одна звізда
| народ хто знайомий з організаторами кажіть шо вони трохи рухалися вибирали теми і збирали народ
|
| |
|
|
| Lorena | Дата: Пт, 01.08.2008, 00:20 | Повідомлення # 8 |
 Моббер
| це флуд...і організатори всьо бачать такщо...всьо...Вася прикольно...але я б сміялась певно...хоча..

|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 01.08.2008, 00:25 | Повідомлення # 9 |
 Толковий моббер
| Quote (Lorena) але я б сміялась певно сонце... якшо постаратися... то можна замути так... що все буде в шоколаді.... єдина проблема так то безавдповідальність моберів..
|
| |
|
|
| Попригунчик) | Дата: Пт, 01.08.2008, 11:39 | Повідомлення # 10 |
 Моббер
| Quote (Glamur4yk) Beach Boys - The Lion Sleeps Tonight я про таку навіть не чула тре якусь народну українську що її всі знають
What I"ve felt, what I"ve know Turn the pages, turn the stone Behind the door Should I open it for you?;) http://vkontakte.ru/id11508146?48724
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Пт, 01.08.2008, 15:23 | Повідомлення # 11 |
 Толковий моббер
| Quote (Попригунчик)) народну українську о.... це тоже можна..... то не проблема.... а якшо слів хто не знатиме може вивчити перед мобом.... ги
|
| |
|
|
| _oleh_ | Дата: Пт, 01.08.2008, 23:48 | Повідомлення # 12 |
 Толковий моббер
| Quote (Попригунчик)) тре якусь народну українську що її всі знають я за Quote (vasyltomun) а можна замутити не пісню... а шось похоже як колись в дитинстві співали... один співав ТУМБОЧКА-ТУМБОЧКА-ТУМБОЧКА, інший..., котрий приєднюється... ТАБУРЕТКА.... і т.д... можна замутити репетицію... і придумати шось тіпа того... буде накшталт Пікардійської терції.... ги... це було б класно але репетиція всі дєла...невиконанність правил...і всеодно хтось запартачить... Quote (Попригунчик)) тре якусь народну українську що її всі знають давайте Марусю це моя улюблена...=)
Йа Олєжко =)
|
| |
|
|
| Тушканчик | Дата: Сб, 02.08.2008, 00:38 | Повідомлення # 13 |
 Більш-менш толковий моббер
| а я за...тіки ви мені слова напишіть пісеньки якої виберете...))
ТУШКАНЧИК F.O.R.E.V.E.R
|
| |
|
|
| vasyltomun | Дата: Сб, 02.08.2008, 10:12 | Повідомлення # 14 |
 Толковий моббер
| Quote (Тушканчик) слова напишіть а мені тоже слова тре... а то я всіх не знаю...(((((
|
| |
|
|
| Glamur4yk | Дата: Сб, 02.08.2008, 11:50 | Повідомлення # 15 |
 Моббер-Зосул
| Quote (Попригунчик)) я про таку навіть не чула wacko тре якусь народну українську що її всі знають нарий її в гуглі, пісня ніавіть слів толком не має (саундтрек до короля лева пісня джунглів)
ПОНАРАЖАЛИ!... по-оголошенях!
|
| |
|
|