|
Хлопавка...
|
|
|
|
|
| M@STER_Neo | Дата: Пн, 16.06.2008, 23:11 | Повідомлення # 16 |
 Одна звізда
Група: Моббери
Статус: Offline
| нє то нє ))) P.S: то в кого Зелений Холодильник )))
|
| |
|
|
| @lenk@ | Дата: Ср, 18.06.2008, 09:00 | Повідомлення # 17 |
 Дві з половиною звізди
| Вчора я шось подібне пропонувала одній дівасі на ім"я Чізя ,тільки то були не хлопушки а бенгальські вогники,найти їх можна так же як і хлоушки.і пофіг шо не сезон,в Подолянах, Орнаві є відділи з піротехнікою,там такий примітив як вогники і хлопушки ше не перевелися.
ЖИЗНЬ ДАЕТСЯ ЧЕЛОВЕКУ ОДИН РАЗ.И ПРОЖИТЬ ЕЁ НАДО ТАК, ЧТОБ ТАМ НА ВЕРХУ ОФИГЕЛИ И СКАЗАЛИ: " А НУ-КА ПОВТОРИ "!
|
| |
|
|
| BlackDiamond | Дата: Ср, 18.06.2008, 11:51 | Повідомлення # 18 |
 Більш-менш толковий моббер
| Quote (M@STER_Neo) P.S: то в кого Зелений Холодильник ))) в мене =) @lenk@, тоді то тре буде робити в темну пору дня, тобто вночі, бо темніє зараз пізно. питання: кого дивувати бенгальськими вогниками в 11 годині вечора?
Найгірший спосіб сумувати за кимось – це бути з людиною і розуміти, що вона ніколи не буде твоєю.
|
| |
|
|
| @lenk@ | Дата: Ср, 18.06.2008, 12:03 | Повідомлення # 19 |
 Дві з половиною звізди
| BlackDiamond ну дивуваи можна піднесенням того всього.Шо я маю на увазі - там наприклад підняття вгору вогнки,я собі просто це представила)))зняти б то з висоти,ю красиво б було, типу шото не зрозуміле і свєркающе)Хоча ідейка врнципі і не ууух ,такшо я не наполягаю.
ЖИЗНЬ ДАЕТСЯ ЧЕЛОВЕКУ ОДИН РАЗ.И ПРОЖИТЬ ЕЁ НАДО ТАК, ЧТОБ ТАМ НА ВЕРХУ ОФИГЕЛИ И СКАЗАЛИ: " А НУ-КА ПОВТОРИ "!
|
| |
|
|
| III_KI | Дата: Ср, 18.06.2008, 13:10 | Повідомлення # 20 |
 Півтора звізди
| ха люди я просто іхз вас у шоці ви до всього так ставитесь із тяжкістю що ппц... це все зробити простіше простого..ю наругення громадського спокою ... навіть якщо маленька шкода організму... не це є головним а головне те що є душа компанії що нам весело і щоб людям які нас дивляться подумали навіть чи придурки чи молодці але щоб у них була усмішка на обличчі... п.с. не старадайте маразмом
|
| |
|
|
| BlackDiamond | Дата: Ср, 18.06.2008, 13:36 | Повідомлення # 21 |
| я за хлопаффки, то буде весело.
Найгірший спосіб сумувати за кимось – це бути з людиною і розуміти, що вона ніколи не буде твоєю.
|
| |
|
|
| M@STER_Neo | Дата: Ср, 18.06.2008, 13:44 | Повідомлення # 22 |
 Одна звізда
| То давайте щхоч якусь ідею підтримувати....
|
| |
|
|
| Gradusnik | Дата: Чт, 19.06.2008, 12:34 | Повідомлення # 23 |
 Моббер
| Quote (phoenix901) Предлагаю стати на відстані 3 метра оин від одного і застрелитись хлопавками, впасти полежатиі розійтися Цілком підтримую ідея суперська якщо цей сценарій не пройде в Тернополі в Львові ми верачно таке зробим  Додано (19.06.2008, 12:34) ---------------------------------------------
Quote (@lenk@) Вчора я шось подібне пропонувала одній дівасі на ім"я Чізя,тільки то були не хлопушки а бенгальські вогники,найти їх можна так же як і хлоушки.і пофіг шо не сезон,в Подолянах, Орнаві є відділи з піротехнікою,там такий примітив як вогники і хлопушки ше не перевелися. З вогниками буде тупо 
|
| |
|
|
| Arise | Дата: Пт, 20.06.2008, 21:51 | Повідомлення # 24 |
 Одна звізда
| ага))..це точНо=)... 100% - ніхто не проЙде мимо)) тупа ідея:-ем.......берете Шаріки (куЛьки типу надувні), похожі чимсь на хЛопаЛки=))...вот...ходите, ходите...з ними в руці..і птом всі дружно починають сідати на них, шоб лоПнуло..або шось в тому роді))... мона ше Кульки...прозорі такі))
Повідомлення відредагував Arise - Пт, 20.06.2008, 21:54 |
| |
|
|
| Perfect_Weakness | Дата: Пт, 20.06.2008, 22:34 | Повідомлення # 25 |
 Дві з половиною звізди
| Quote (Arise) мона ше Кульки...прозорі такі)) Ідея непогана) Мені подобається. Тільки не з кульками, а з хлопавками.
Кіт завжди падає на лапи, а бутерброд - маслом вниз. А що трапиться, якщо котові на спину маслом вгору прикріпити бутерброд і кинути його?
|
| |
|
|
| kyZbma | Дата: Сб, 21.06.2008, 19:00 | Повідомлення # 26 |
 дЭман-Моббер
| кращє взяти бенгальсікі вогні і підпалити і вітати всіх з новим роком ГГГ... нема приколу....Додано (21.06.2008, 19:00) --------------------------------------------- ой, соррі не прочитав шо там вже таке хтось пропонував.... поспішив....
всьо чотко!
|
| |
|
|
| @lenk@ | Дата: Нд, 22.06.2008, 15:35 | Повідомлення # 27 |
 Дві з половиною звізди
| Як мені казала про вогники-тупо.Як знаєте,Новий рік посеред року це ж весело)
|
| |
|
|
| _Юлька_ | Дата: Нд, 22.06.2008, 16:46 | Повідомлення # 28 |
 Дві з половиною звізди
| Мені бенгальскі вогники подобаються більше...Але шаріки тоже непогано
|
| |
|
|
| MrTasty | Дата: Нд, 22.06.2008, 17:17 | Повідомлення # 29 |
 Моббер
| Шоб не прибирати після хлопавок, то можна просто витрусити все конфеті з них ще перед флешмобом. Тоже мені проблема))
|
| |
|
|
| BlackDiamond | Дата: Нд, 22.06.2008, 19:46 | Повідомлення # 30 |
| Quote (_Юлька_) Мені бенгальскі вогники подобаються більше та і мені теж... але подумати логічно, хто на них вдень буде звертати увагу?
|
| |
|
|