Чт, 28.03.2024, 23:52
Вітаю Вас Гость

ФЛЕШМОБ Тернопіль

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: ViTwix, phoenix901  
Форум » Тернопільський ФЛЕШМОБ » Нові ідеї сценаріїв флешмобу » Розшук (Це теж добрий моб)
Розшук
ВепрДата: Сб, 31.01.2009, 17:59 | Повідомлення # 1
Тіки реганувся
Група: Моббери
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
УГО «Український Спротив» оголошує розшук ...

Під час спілкування з сільськими жителями Тернопільської, Черкаської областей представники УГО «Український спротив» отримали чисельні скарги від сільських, селищних та районних жителів про те, що починаючи з 13 січня робітникам, що проживають в сільській місцевості та працювали на певних сезонних підприємствах чи були скорочені, відмовляють від постанови на біржу зайнятості та оплаті вимушеного безробіття. Також головам сільських, селищних рад під страхом застосування мір законодавства України заборонена будь-яка допомога цим безробітним/дивіться роз`яснення до «Закону про зайнятість» та «Закону про особисті сел.. господарства», що терміново були скинуті головам рад/. Ще більш цинічно виглядають ці дії, якщо врахувати, що із зарплат цих робітників постійно відраховувався податок на службу зайнятості.

Дивлячись на дії про мільярдні допомоги банкам і олігархам та обмеження незначної допомоги безробітним УГО «Український Спротив» оголошує Всеукраїнський розшук тих хто вносив зміни у ці закони.
УГО «Український Спротив»виходить з пропозицією до громади країни про секвестрування всього майна цих негідників та звільненням із посад з залишенням мінімального земельного наділу – хай виживають.

УГО «Український Спротив» просить всіх прихильників та співчуваючих в допомозі про донесення нашої заяви та пропозицій до всього народу України.

Разом розірвемо пута олігархічного рабства.

Додаток.
Що було в законі.

Члени особистих селянських господарств належать до категорії зайнятого населення у тому випадку, якщо робота в цьому господарстві для них є основною і розрахунковий місячний дохід на одного члена дорівнює або перевищує розмір мінімальної заробітної плати. Порядок визначення розрахункового місячного доходу на одного члена особистого селянського господарства буде визначено Кабміном України.

Як зараз

Члени особистих селянських господарств є особами, які
забезпечують себе роботою самостійно і відповідно до Закону
України "Про зайнятість населення" ( 803-12 ) належать до
зайнятого населення за умови, що робота в цьому господарстві для
них є основною".

 
Форум » Тернопільський ФЛЕШМОБ » Нові ідеї сценаріїв флешмобу » Розшук (Це теж добрий моб)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Форма входу
Друзі сайту

Команда КВН Оптом Дешевше Каталог веб ресурсів Тернопільщини Наша кнопка:
ФЛЕШМОБ Тернопіль

Статистика
Міні-чат
200